Speciale wensen? Informeer naar de mogelijkheden

Kledingreparatie Venray

Onder de naam Kledingreparatie Venray drijft onze, als zelfstandig ondernemer gevestigde,
kleermaker, als shop – in -shop, zijn eigen professionele naaiatelier.

Deze ervaren vakman maakt daarbij gebruik van een eigen paskamer, toonbank en werkruimte welke is voorzien van alle benodigde industriële naaimachines, gereedschappen en materialen.

U kunt dagelijks bij hem terecht voor het snel en perfect laten inzetten van ritsen in pantalons en jacks, het inkorten of langer maken van broekspijpen en mouwen, het inzetten van een nieuwe voeringen in colberts en mantels en het repareren en verstellen van alle soorten kleding en gordijnen. Ook bij hem staan persoonlijke aandacht, kwaliteit, snelheid en (dag-) service centraal.

U kunt daarbij ook gebruik maken van extra services zoals een reparatie- en verstelservice binnen 24 tot 48 uur voor winkels en kledingzaken in de regio Venray en het laten stomen van alle soorten kleding, gordijnen en andere textiele stoffen bij City Stomerij Venray.

Overige diensten

 • City Stomerij Venray

  City Stomerij Venray

  Onder de naam City Stomerij Venray drijven wij al ruim 40 jaar onze drukbezochte winkel aan de rand van het winkelcentrum van Venray.

 • Kledingreparatie Venray

  Kledingreparatie Venray

  Onder de naam Kledingreparatie Venray drijft onze, als zelfstandig ondernemer gevestigde, kleermaker, als shop – in -shop, zijn eigen professionele naaiatelier.

 • Gordijnen stomerij

  Gordijnen stomerij

  Onze GordijnenStomerij verzorgt het reinigen, stomen en wassen van gordijnen en vitrages voor particulieren, bedrijven en instellingen.

 • Trouwjurken stomerij

  Trouwjurken stomerij

  Onze trouwjurkenStomerij verzorgt het reinigen en stomen van uw kostbare bruidskleding.

 • Bedrijfskleding stomerij

  Bedrijfskleding stomerij

  Onze BedrijfskledingStomerij verzorgt het reinigen, stomen en wassen van bedrijfkleding voor bedrijven, instellingen en verenigingen.

 • Dekbedden stomerij

  Dekbedden stomerij

  Onze DekbeddenStomerij verzorgt het reinigen, stomen en wassen van dekbedden, slaapzakken, matras- en waterbedhoezen en dekens voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Geïnteresseerd in onze diensten?Vraag een offerte aan

© Copyright 2015 Website door Forwart